Шампиньоны запеченные ПП. Шампиньоны в духовке. Рецепт шампиньонов.

0
188

Запеченные шампиньоны с травамиИнгредиенты:шампиньоны — 600 г,оливковое масло — 40 мл,чеснок,смесь прованских трав,соль, перец по вкусу,бальзамический уксус — 30 мл.Приготовление: Грибы режем на 2-4 части в зависимости от размера. Мелкие оставляем целыми. Подогреваем оливковое масло, добавляем натертый чеснок, прованские травы, соль, перец и уксус.Вливаем смесь в миску с шампиньонами и перемешиваем. Даем грибам промариноваться 30 мин, перекладываем грибы в форму и отправляем в духовку на 20-30 мин при 180С, в процессе пару раз перемешиваем. Готовые грибы посыпаем зеленью!Запеченные шампиньоны готовы! Приятного аппетита!!!Mushrooms Baked with herbsIngredients:mushrooms — 600 golive oil — 40 mlgarlic,a mixture of Provencal herbs,salt and pepper to tastebalsamic vinegar — 30 ml.Preparation: Mushrooms cut into 2-4 pieces depending on size. Small leave whole. Heated olive oil, add grated garlic, herbes de Provence, salt, pepper and vinegar.Pour the mixture into the bowl with the mushrooms and stir. Allow mushrooms to promarinovatsya 30 minutes, put the mushrooms into the pan and put in the oven for 20-30 minutes at 180C, in the process a couple of times to mix. Cooked mushrooms sprinkle with greens!Mushrooms Baked ready! Bon appetit!!!


See also:

Ваш коментарий очень важен для нас